Wie zijn wij

Wij zijn Brigitte Vogel en Louis Bezems en sinds 2000 beoefenen we Taijiquan en Qigong. 

Beiden zijn we vanuit een medische achtergrond gestart en het werd onze hobby en passie. We volgden een BOCAM opleiding voor docent, trainer en therapeut. Hier halen we nog altijd veel energie en kracht uit. Graag delen we onze positieve ervaringen die we opgedaan hebben op gebied van gezondheid en bewustzijn. 

Op ons pad hebben we veel inspirerende leermeesters ontmoet die ons iets hebben gegeven waar we nog altijd de vruchten van plukken. Met plezier laten we je deze wijsheden graag beleven.

Louis is geboren op 21 december 1960, met een Indonesische achtergrond. Hij leerde van jongsaf aan karate en was al vroeg fan van Bruce Lee en Mohammed Ali. Na het beoefenen van diverse sporten, raakte hij geïnspireerd en besloot Taijiquan te doen. Hij wist hiermee zijn drukke leven en gezondheid in balans te brengen. 

Hij volgt samen met Brigitte de oude Yangvorm van Yang lu Chan. In 2014 deed hij, in groepsverband, mee met de nationale competitie voor 47 Yang vorm tijdens de STN dag. 

Louis geeft les in Taijiquan en Qigong en is een creatieve kok met kennis over de energetische werking van voeding.

Brigitte is geboren op 17 april 1972, met een Indonesische & Chinese achtergrond. Na het beoefenen van diverse sporten heeft zij gekozen voor Taijiquan en Qigong op aanraden van haar acupunctuur/arts. 

Ze volgt samen met Louis de oude Yangvorm van Yang lu Chan. Vanaf 2013 heeft ze, in groepsverband, meegedaan met nationale competities tijdens de STN dag voor Waaier-, Zwaard- en de 42-vorm (wedstrijdvorm). 

Brigitte geeft les in Qigong en Taijiquan wapenvormen, geeft TCM (Traditional Chinese Medicine) gezondheidsbehandelingen, voedingsadviezen en energetische massages. 

 

Tot ziens!

Brigitte en Louis