Over mij

Ik ben Louis Bezems en sinds 2000 beoefen ik Taijiquan en Qigong.

Ik ben vanuit een medische achtergrond gestart en het werd mijn hobby en passie. Ik volgde een BOCAM opleiding voor docent, trainer en therapeut. Hier haal ik nog altijd veel energie en kracht uit. Graag deel ik mijn positieve ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van gezondheid en bewustzijn.

Op mijn pad heb ik veel inspirerende leermeesters ontmoet die mij iets hebben gegeven waar ik nog altijd de vruchten van pluk. Met plezier laat ik je deze wijsheden graag beleven.

Ik ben geboren op 21 december 1960, met een Indonesische achtergrond. Ik leerde van jongs af aan karate en was al vroeg fan van Bruce Lee en Mohammed Ali. Na het beoefenen van diverse sporten, raakte ik geïnspireerd en besloot Taijiquan te doen. Ik wist hiermee mijn drukke leven en gezondheid in balans te brengen.

Ik volg de oude Yangvorm van Yang lu Chan. In 2014 deed ik, in groepsverband, mee met de nationale competitie voor 47 Yang vorm tijdens de STN dag.

Nu geef ik les in Taijiquan en Qigong en ben ik een creatieve kok met kennis over de energetische werking van voeding.

Tot ziens!

Louis