FotobalkenTherapeutischBewegenDEF

Therapeutisch bewegen

Samen werken aan het verhogen van je fysieke mogelijkheden. Ongeacht je leeftijd en of beperking. De heilzame therapeutische bewegingen doe je samen in een kleine groep of één op één vanaf een stoel. 

De oefeningen verhogen de energietoevoer (en afvoer van afvalstoffen) door het hele lichaam, maken spieren en gewrichten losser en verbeteren diverse lichaamsfuncties. In aangepast tempo wordt je begeleid en bouwen we de oefeningen op. Doel hiervan is het beter leren kennen, aanvoelen en aansturen van je lichaam. Voordat je begint, starten we met een intakegesprek en uitgebreid onderzoek. 

Lestijden en prijzen op aanvraag
Als blijkt dat bewegen alleen niet voldoende is, raden we je aan een integrale therapie te volgen. Dan combineren we de werking van Qigong met andere disciplines uit de Traditionele Chinese geneeskunde. Een hoogwaardige therapie waarnaast bewegen, persoonsgerichte voedingsadviezen, massage, ontspannings-/ademtechnieken en acumagneettherapie onderdeel van zijn. Wil je meer hierover weten? Lees hier meer over gezondheidsbehandelingen.

Qigong
Taijiquan
Vitaliteit in bedrijf
Therapeutisch bewegen
Gezondheid
Voeding